dimarts, 4 de febrer del 2014

L'AMISTAT

L’AMISTAT
Subtítol: Com cuinar un amic

Aquesta és una recepta de cuina molt antiga, probablement els dinosaures ja tenien amics i segurament feien servir aquesta recepta que, segons m’ha dit és antiquíssima i mai falla.

Ingredients:

Un amic o amiga                                 L’alegria necessària
Mig quilo de lleialtat                            Bastant respecte
Un quilo de confiança                        i ganes de compartir
Un grapat d’amabilitat

Procediment

S’agafa un amic o amiga i se li posen tots els ingredients que apareixen al llistat de dalt tallats i nets a dins d’una cassola ben grossa. Es barreja tot ben barrejat i es passen moltes hores junts jugant, rient, estudiant, plorant, compartint tristeses i alegries i fent tot el que un es pugui imaginar. L’amistat s’ha de cuinar preferiblement a foc lent, si es posa el foc massa fort hi ha perill de cremar-se i que l’amic s’enganxi a la cassola. No es fàcil trobar en un sol amic tots els ingredients esmentats, però el cor serà un bon conseller i farà que tot es barregi a la perfecció.

Un cop cuinat l’amic el podem servir acompanyat de confidències, moments inoblidables i aventures esbojarrades. Encara que tot això no és necessari ja que l’amic està molt bé sense cap guarnició, perquè estar amb ells és el que realment importa.


Per acabar, vull dir que el millor de tot és tenir un amic perfectament imperfecte i estimar-lo con és. El millor és aquells amics que apareixen per sorpresa, sense buscar-los i acaben formant part de tu.