dimarts, 12 de novembre del 2013

L'AMISTAT. MARTA ARESTÉ. 2n B

L’amistat és un tresor. Un tresor que has d’anar cuidant i fent créixer dia a dia. Una veritable amistat, és aquella que necessites al teu costat dia rere dia i  aquella que sempre és amb tu en els moments més difícils i crítics. Diuen que les veritables amistats es podem comptar amb els dits de la mà i és cert, al llarg del trajecte de la vida vas veient quines amistats valen la pena cuidar i quines has de deixar córrer perquè no van enlloc.

De vegades, hi ha aquells petits obstacles que fan que alguna amistat es trenqui per uns moments o de vegades per sempre.. Tot i això si una amistat realment t’importa, fas tot el necessari per no perdre-la, encara que diuen que res és per a sempre.

Algunes amistats estan fetes de riures i plors compartits; altres, d’hores d’escola; altres, de sortides, cine, diversions, i n’hi ha que neixen sense que sapiguem ben bé com ni per què. Avui en dia, n’hi ha que estan fetes sols de correus electrònics, i no per això deixen de ser menys importants. Diferents, però no menys importants. Realment, si tens una verdadera amistat al teu costat, tens tot el millor que podries tenir, perquè tenir-la significa que tens a una persona molt important al teu costat, una persona que t’ajudarà en tot el que faci falta, una persona que t’eixugarà les  llàgrimes quan ho necessitis i una persona que, per petita que sigui la rucada, et farà somriure.

Finalment, si ens poséssim a pensar com d’importants són per a nosaltres les amistats, ens adonaríem  que s’han de cuidar, i faríem que dia rere dia aquestes es fessin  més fortes, millors i úniques.